Blog

Theodore PrestonB

Minerva FC-ägaren Ranjit Bajaj sa att bristen på klarhet gjorde det omöjligt att bilda ett lag före säsongen. ‘Jag hoppas verkligen att vi får veta vad lagkompositionen ska vara. Just nu har vi ingen klarhet om vad framtidsplanerna för I-League är’, säger han.

Mohun Bagan, en av klubbarna som kraftigt drev åt åtta utlänningar, har befunnit sig i en svår situation och har bankat på förväntan om att ett större antal Juventus fotbollströja barn utländska spelare skulle tillåtas. ‘Efter mötet mellan klubbarna och AIFF byggde vi vårt lag med tanke på den åtta utlänningsprincipen. Vi har redan slutfört fem utländska spelare och skickat dem också kontrakt, säger Debasish Dutta, sekreterare för Mohun Bagan.

Beslutet att få saken bestämt av verkställande utskottet har också kommit till kritik. ‘I-League-klubbarna hade kommit överens om det vid det föregående mötet. Förväntas att den verkställande mannen bestämmer frågan är ett skott mot oss. Vi börjar vår träningssession för Calcutta-ligan den Valencia fotbollströja barn 16 juli. Vi behöver veta vem vi kan har i vårt lag. Vi skickar ett brev till AIFF som du måste bestämma så tidigt som möjligt eftersom vi redan har slutfört fem utländska spelare ‘, tillade Dutta.

Medan Bagan kanske redan har visat sin hand kan andra klubbar, särskilt de som har en tight budget, inte ha råd med det.

Margareta fußballtrikots FranklinX

KazukoDal Fotbollströjor barn DonnySnw

KayleeGar Fotbollströjor TorstenAb

LaraeCurt fußballtrikots MadieBark

SamMaddox maglie del calcio Earnestem

FrankClif Fotbollströjor NilaHutch


September 20, 2018
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 + 6 =